vrijdag 26 juni 2015

Herstel na borstoperatie

In deze folder leest u over de leefregels na een borstoperatie. Ook vindt u informatie over het herstel en de activiteiten die u na de operatie wel en niet mag . Deze folder geeft informatie over bewegen na een borstoperatie en het. Als u foto's wilt zien van vrouwen die verschillende borstoperaties hebben.


Een borsthersteloperatie (borstreconstructie) kan het cosmetisch resultaat na de . Deze brochure geeft informatie over het herstel na een borstoperatie op (para)medisch, verpleegkundig en psycho-emotioneel vlak. Een herstelproces zonder 'nasleep' duurt gemiddeld een jaar.

Patiënten vertellen dat er in dat eerste jaar na de diagnose nauwelijks tijd is voor de verwerking . Het verblijf in het ziekenhuis is van patiënt tot patiënt verschillend. Het varieert van één dag tot een tweetal weken. In deze folder vindt u een aantal oefeningen die tot doel hebben de lenigheid te herstellen na een borstoperatie. Tevens worden enkele praktische tips gege-. Hoe je het herstel van de weefsels beinvloedt na de operatie voor een borstamputatie.


Op december werd mijn rechterborst geamputeerd. Wat staat je na de borstkanker behandeling nog allemaal te wachten? Zijn er speciale programma's te volgen? Borstoperatie - verwijderen knobbeltje. Wat is een knobbeltje in de borst?


Normaal gesproken voelen uw borsten onder de gladde huid wat bobbelig aan. Het is mogelijk om tijdens of na de amputatie een reconstructie van de borst te laten. Een operatie in verband met een voorstadium van borstkanker is . De drain blijft zitten totdat er minder dan ml.


Dit is onder meer afhankelijk van het moment waarop de drain kan worden verwijderd (meestal na. uur) en van uw herstel. In deze folder leest u precies alles wat u voor, tijdens en na deze operatie te. Na jaar evolueert borstkanker trager en is het zelden nog een oorzaak van sterfte. Borstvergroting: alle informatie over nazorg en herstel na een borstvergroting. Je kunt hier meer lezen over het herstelprogramma.


Het is ons dringend advies om weken voor tot weken na de ingreep niet te roken. Borstoperatie van goedaardige tumor. Na de operatie kan er een bloeduitstorting rondom de wond ontstaan. Na de operatie kunt u last hebben van pijn. De operatie zelf vond ik meevallen en ook het herstel daarna.


Als u pijn hebt of een ander ongemak ervaart na de ingreep, is het belangrijk dat u dit tijdig meldt. Afhankelijk van uw situatie krijgt u na een borstoperatie al dan niet kinesitherapie voorgeschreven. Herstel na borstkanker muurklimmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts