woensdag 7 februari 2018

Lingerie beurs

Bodyfashion Center is het platform voor iedere retailer op het gebied van lingerie, nacht-, been-, bad- en ondermode, homewear en accessoires. Turn on Location History to track places you visit. Schakel 'Web- en app-activiteit' in om plaatsen bij te houden die u bezoekt.

Modevakbeurs met de klemtoon op de basis voor alle mode, namelijk de ondermode. Op LingeriePRO ontmoet je de mooiste collecties van corsetterie, . Van tot en met januari vindt in Parijs weer de inspirerende lingeriebeurs Salon International de la Lingerie (SIL) plaats. La Lopez bezoekt lingerie beurs Almere.

Het doel was bestuderen van merken, kleuren en pasvorm. Tevens de klantvriendelijkheid van de . Zoals het een echte beurs betaamt waren er interessante ontdekkingen op de. De vakbeurs voor lingerie vond plaats in het Bodyfashion Center van tot 21 . De Bodyfashion Tradefair, inkoopbeurs voor lingerie, badmode, homewear, nachtmode, ondermode,. De openingstijden van de beurs zijn: . Sylvia Stymans doet haar lingerie inkopen op de lingeriepro in Antwerpen, daar.


Lingerie Pagina, Lingerie tip van de week, lingerie shops, lingerie merken, lingerie nieuws, lingerie. Hieronder treft u de belangrijkste beurzen aan op het gebied van mode, stoffen,.

SALON INTERNATIONAL DE LA LINGERIE – Internationale vakbeurs voor . Paris Expo Porte de Versailles place de la Porte de Versailles, . Tegelijkertijd vindt de vakbeurs Interfilière plaats, met stoffen en fournituren voor lingerie- en badmode. Vanuit Parijs de grootste beurs op het gebied van lingerie de SIL ( Salon International de Lingerie ) niet toegangkelijk voor consumenten , een voorproefje van . Op zoek naar mooie lingerie voor een spotprijs? Dan ben je bij deze fabrieksverkoop aan het juiste adres. Van BH's en slips tot badmode en nachtmode. Shop nu eenvoudig de gehele Hunkemöller collectie online!


Lingerie voor elk moment van de dag of week. Bestel via ons de mooiste lingerie en de leukste speeltjes en ontvang geld terug in uw saldo zodra de adverteerder uw aankoop heeft goedgekeurd. Twee keer per jaar bezoeken wij de internationale lingerie en badmode beurzen. Met name de beurs in Parijs is dé plek om inspiratie op te doen en te bekijken .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts