vrijdag 2 februari 2018

Heren ondergoed microfiber

Artikelen(U kunt sorteren op prijs, artikelnaam, artikelID en aantal door op de kolomnaam te klikken). Bent u op zoek naar comfortabel ondergoed voor dames, heren, jongens of meisjes? In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment microfiber ondergoed .

Wat zijn de voordelen en nadelen van Microfiber boxershorts en wat is Microvezel? Maxx Owen,Merkondergoe Ten Cate, Apollo, Beeren bodywaer, Thermo ondergoe Microfibre ondergoe Etc. De heren boxershorts van het Spaanse bedrijf Set zijn gemaakt van een ijzersterkte polyamide-microvezel en Lycra. Deze stofsamenstelling zorgt voor .

Ondergoed online kopen doe je op Boxers. Super elastische heren slips van microfiber, het merk is belucci. Set van stuks MEN katoen heren boxershorts artnr: 208.


Set UOMO naadloos herenboxershorts art nr:200. RJ HEREN BOXERSHORT PURE COLOR ZWART. Een microvezel (ook wel microfiber genoemd) is een materiaal dat veelvuldig gebruikt wordt in onderkleding.


Het materiaal is zeer licht, slijtvast en droogt snel. Naadloos Microfiber Boxershorts clasico voor €75. Naadloos ondergoed neemt de vorm van u lichaam aan en daarom heeft u altijd de goed pasvorm. Heren ondergoed met uitstraling, kwaliteit, pasvorm en beleving van RJ. Dit heren ondergoed is gemaakt van een elastische microfibre in meer dan kleuren . Calvin Klein Microfiber 2Pack boxershorts online bestellen!


Ondergoed en Lingerie, pyjama`s en sokken. Nu ook groot assortiment Nachtmode en Sokken. Bekijk de categorie boxershorts en onderbroeken op hema.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Calvin Klein Ondergoed Microfiber Stretch 2Pack. Schiesser Original Feinripp, heren ondergoe T-shirt, ronde hals.


Ondergoed in microfiber polyamide. Artikelen tot 1van 1in totaal.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts