woensdag 14 februari 2018

Figuurcorrigerende jurk

Net iets meer zelfverzekerheid nodig voor dat ene jurkje? Niet alleen corrigerende slips, boxers en hemden, maar ook shapewear jurken. En die hebben we ook nog naadloos, dan ziet echt niemand dat je een klein . Corrigerende jurken en onderjurken, je lichaam en buik in vorm en het maakt je slanker. Bekijk de Corrigerende jurken collectie met goedkope aanbiedingen en bestel direct online voor de laagste prijs. Miss Etam Regulier corrigerende onderjurk.


Hunkemöller corrigerende onderjurk. Triumph Perfect Sensation corrigerende jurk. Corrigerende jurk van het merk MAGIC Bodyfashion.


Deze naadloze jurk is uitgevoerd in een micro kwaliteit en is aan de binnenkant voorzien van een . Anni Rolfi Body Control Onderjurk is een figuurcorrigerende onderjurk met aangenaam brede bandjes. Het voordeel van de onderjurk is dat deze én corrigeert . Kies uit corrigerende tops, slips, onderjurken en meer. Effectieve shapewear zorgt ervoor dat je jurk of kleding perfect staat en dat je je buik, benen, billen of . Slankere benen, Kies een corrigerend broekje met pijpjes of een corrigerende jurk.

Slankere billen, Kies een corrigerende body of corrigerend broekje met extra .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts