vrijdag 17 maart 2017

Wafel pyjama feetje

Het bekende pyamaatje van Feetje in wafel bestaat uit twee delen; een broekje en een truitje. Het is te bestellen in vier verschillende .

Het bekende pyjamaatje van Feetje in wafel bestaat uit twee delen; een broekje en een truitje. Voor de grotere kindjes is het te bestellen in . Het bekendste pyjamaatje van Feetje. Een comfortabele pyjama welke nog steeds erg geliefd is.

De populaire en ouderwetse wafel pyjama, en de bekendste pyjama, van feetje. Ook de Kinderpyjama uit de Wafel collectie van Feetje in de kleur Navy Blue is te vinden bij Van Belle Baby Kids in Vlissingen. Met deze Feetje wafel pyjama heeft je kindje het niet snel koud meer, zo ligt het lekker warm in een ledikant of wiegje. De 2-delige pyjama is gemaakt van . Aan de mouwen en broekspijpen zit een boord waardoor dit goed bij je kindje blijft zitten.


Ook na meerdere wasbeurten blijft . Jolinkids Jolinkids is een webwinkel en winkels. Jolinkids heeft hele leuke betaalbare merkkleding. Wat een heerlijke pyama, makkelijk aan te trekken en lekker warm en comfortabel.

Katoen Polyester Dit product kan worden afgerekend. Verkrijgbaar in de volgende maten:maat 5 6 6 7 en 86. Babykleding van Feetje, nu verkrijgbaar bij Van Asten Babysuperstore!


Lekker warm slapen met deze leuke pyjama van Feetje. Meisjes pyjama wafel roze Feetje shop je bij met muisjes. Dé bekende wafel pyjama van Feetje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts