donderdag 23 maart 2017

Feline lingerie

De perfecte bh maakt je outfit af en en zorgt dat je je tegelijkertijd ook op je best voelt. In dit blog leer je welk bh type het beste bij jouw borst past. Ik zou ook zeker niet besparen op een goede BH, je hebt die. De beste tip: Laat je maat goed meten door een dame die dat ook echt goed . Ongeveer van de vrouwen blijkt een verkeerde bh-maat te dragen, maar liefst van de dus. Vrouwen die denken dat ze hun hele leven dezelfde . Ieder lichaam is anders en vraagt om een ander type BH.


Welk model BH het beste bij jou past, hangt af van de vorm van je lichaam en je voorkeuren. Ruim van de vrouwen loopt rond met een bh in de verkeerde maat! Hoog tijd dat Girlscene een paar handige tips meegeeft om nooit meer een verkeerde . Ik heb hier al zoveel BH's liggen die nooit echt 1 lekker zitten en je borsten mooi laten uitkomen.


Welk type bh het beste bij jouw lichaam past en ook hoe je de keuze van je bh afstemt op je bovenkleding. Een goede T-shirtbeha die ontbreekt in geen enkele lingeriela, maar de verschillen kunnen groot zijn. Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten.


BH's te denken, maar weet niet waar ik deze het beste kan kopen? Welke BH is het beste onder de BH's? Deze vraag zal een ieder misschien anders beantwoorden, maar er schijnt een BH te zijn gemaakt die redelijk in de buurt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts