woensdag 22 maart 2017

Grootste bh maat ter wereld

Zij heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld. Zij heeft naar eigen zeggen de grootste borsten ter wereld en moet beha's kopen in maat 70Y! Tja, vind maar eens een beha die een gewicht van kilo kan ondersteunen.

Norma Stitz heeft officieel de grootste borsten ter wereld. Norma droeg haar eerste beha al toen ze amper jaar oud was. Het Guinness Record-boek nam Norma's borsten dit jaar officieel . Deze dames zijn volledig doorgeschoten en hebben maten waarvoor een.

De Duitse Beshine staat bekend als de vrouw met de grootste borsten in de wereld. Norma Stilz – Vrouw met de grootste (natuurlijke) borsten. Guiness Book of Records met een heel bijzonder recor ze is 's wereld harigste meisje. Dit zijn de gemiddelde cupmaten wereldwijd.


Volgens deze kaart wonen vrouwen met de grootste borsten . Jawel, je leest het goed: een 70Y. Dat is de behamaat die deze vrouw naar eigen zeggen de eigenaresse van de grootste borsten ter wereld . Mogen we je even voorstellen aan Mayra Hills, beter bekend als Beshine. Deze dame is een Duits naaktmodel en heeft behamaat Z.

Hier leer je alle in- en outs van de beha en de kneepjes van het vak. De meest voorkomende cupmaat ter wereld is cup-B. De gemiddelde cupmaat wordt daarentegen wel steeds groter, iets.


De grootste nepborsten hebben maat 85KKK. Die heeft de gegevens per land namelijk op een wereldkaart gezet. De mannen in Congo zijn gezegend met het grootste geslachtsdeel: gemiddelde. Daar is de gemiddelde maat van de vrouwen groter dan een D-cup.


Vrouwen uit Flevoland dragen naar verhouding het vaakst een bh in. Marlies Dekkers tips voor het kiezen van de juiste bh maat. Sheyla Hershey heeft de grootste borsten ter werel in maat 38KKK.


Sheyla Hershey had in 20de BH maat 34FFF, met behulp van 8 . Een extralarge behamaat is geboren: de K-cup. Britse welvoorziene dames kunnen hun boezem sinds kort kwijt in de kolossale beha, de . Een beha, bh of bustehouder is een kledingstuk dat vrouwen als ondergoed dragen. De Franse Revolutie kan gezien worden als een van de grootste keerpunten in de. De kleinste cup is AA, waarop (in continentaal Europa) de maten A, B, C, E,.


Maar niet overal ter wereld dragen vrouwen bustehouders. Dit is Annie Hawkins-Turner een jarige vrouw met de aller grootste natuurlijke borsten in de wereld. Probeer daar maar is een BH voor te vinden. Oudste Pornoacteur ter Wereld – jaar! De kleinebhshop heeft een groot aanbod.


Op dezelfde website vind je ook instructies over het bepalen van de bh . De grootste lingerie maat die Sylvia Stymans in haar winkel aanbied is de cupmaat K In het Algemeen. Dit zijn de meest gewelddadige steden ter wereld. Grootste bh: lingeriemerk introduceert super cup-L. In de Middeleeuwen zou men deze maat zien als klein.


De Braziliaanse Sheyla Hershey heeft met cup KKK de grootste borsten ter wereld.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts