maandag 6 maart 2017

Retour boxershorts

Vergelijk Retour Jongens Boxershorts en vind de laagste prijs. Bestel kleding online bij de beste webshops. Je boxershort(s) retourneren bij Boxers.

Hier vind je alle informatie daarover. Set van jongens boxershorts van Retour, model Bruce. Beide met een all over print en een elastische tailleband met ingeweven merknaam.

De ene met een all over cactus print, de andere heeft een all over fantasie print. De ene met een all over blad print, de andere heeft een fotoprint. Set van boxershorts in voor de jongens van het merk Retour. Bruce-A) Deze vrolijke boxershorts hebben bovenaan een brede elastische band. Set van boxershorts voor de meisjes van het merk Retour.


Fanny-B) Deze vrolijke boxershorts hebben bovenaan een brede elastische band. Alle artikelen ontvangt u werkdagen op zicht. Mocht u niet tevreden zijn over een bepaald artikel, dan kunt u het artikelen binnen werkdagen retourneren .

Rode boxershorts met blauwe elastieken tailleband. Ingeweven in de tailleband RETOUR. Witte boxershorts met zwarte elastieken tailleband.


Grijs gemêleerde boxershorts met rode elastieken tailleband. Allover rode en blauwe stippen print. Retour Jeans Bruce-C boxershorts met dessin in 2-pack. Vind retour boxershort op Marktplaats.


BoMont Original brands and lifestyle trends, Voor al uw new classic lifestyle producten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts