maandag 6 maart 2017

Corselet

Corselet voor een droomfiguur: bestel het makkelijk op KLiNGEL. Corseletten - grote collectie - GRATIS verzonden. Corselet met rits, zonder beugel Mylena 3419.

Corseletten van top kwaliteit voor een perfecte ondersteuning en een slanker figuur. Bij een goed corselet blijft volledige bewegingsvrijheid behouden. Ik heb onlangs een corselet met jarretelles en haakjessluiting gekocht van Triumph.


En ik moet zeggen, het zit heerlijk.

Bovenlijfje 2) Combinatie van corset en bh 3) Combinatie van korset en bh 4) Combinatie van korset en bustehouder 5) Dameskledingstuk 6) . Corseletten met of zonder jarretels van Grenier. Een corselet corrigeert borsten, taille, buik en heupen en zorgt zo voor een prachtig natuurlijk figuur. Functioneel corselet van SUSA met brede, niet verstelbare bandjes en driedelige, kanten cups.


Ritssluiting met haakjessluiting aan de binnenkant zorgt voor . Klassiek corselet ´Formfit BS´ van Triumph zonder beugels. Niet-elastisch kant op de bovencups. Corselet van Kudreshov met praktische voorsluiting om makkelijk aan en uit te trekken.


De brede stretchbandjes zijn achter verstelbaar.

Corselet van SPEIDEL met comfortabele, gevoerde bandjes die drukplekken op de schouders helpen voorkomen. De bandjes zijn achter elastisch en . Corselet was oorspronkelijk de benaming voor een licht borstharnas, meestal bestaande uit een borstplaat en rugplaat. De huidige betekenis komt van het . Corselet uit de serie Manhattan van Anita van corrigeren elastisch microfibre met glanzend streepdessin. De driedelige cups zijn in de ondercup dubbel .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts