maandag 20 maart 2017

Badjas koeka

Koop je kinderbadjas of badponcho bij Koeka. Warm, zacht, meerdere maten kleuren. Bestel je Koeka badjas direct online.

De Koeka baby badjas: heerlijk voor je baby na het badderen of zwemmen. De badjas Venice is leuk voor zowel jongens als meisjes. De badjas is gemaakt van badstof waardoor vocht goed opgenomen wordt.


De baby badjas is een unisex wikkel badjas die door middel van een strikje wordt gesloten.

Kenmerkend is de mooie pasvorm en het Koeka-band met logo dat . Koeka specialist, vindt u de badjas van Koeka. Heerlijke babybadjas van Koeka met capuchon. Het badjasje sluit met een stikje over elkaar zodat de badjas niet steeds open valt!


Badjas van het merk Koeka in de kleur blauw voor jongens. Snelle levering achteraf betalen mogelijk. Prachtige badjas van Koeka wat gemaakt is van zachte badstof en vocht opnemend is.


De badjas kan je door middel van een rits sluiten. Op zoek naar Koeka Baby badjas Venice van badstof ?

Een mooie goed aansluitende badjas voor je kinderen? Dan is de Koeka badjas met rits Venice de perfect badjas. Het fijne aan deze badjas is dat het een . Kenmerkend is de mooie pasvorm en het Koeka-band met . De Koeka badjas Venice is een mooie stoere badjas voor je kleintje. Hij is zacht en neemt goed vocht op. Bestel gemakkelijk online bij BabyPlanet.


Koeka baby badjas Venice Smart Een mooie badjas van Koeka van heerlijk zachte badstof. Deze badjas van Koeka ziet er niet alleen leuk uit, maar houdt je kind ook lekker warm! Koeka Badjas Venice Smart Silvergrey.


Mooie badjas gemaakt van 1 vochtopnemende badstof. Deze badjas van Koeka sluit met een koord en is voorzien .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts