maandag 13 maart 2017

Cursus lingerie maken

Op deze website vind je allerhande informatie over het zelf maken van lingerie: van adressen voor cursussen en workshops, tot websites en winkels voor de . Deze opleiding is bedoeld voor mensen die graag lingerie willen leren maken. Voor dames die zichzelf eens iets heel erg moois en bijzonders willen schenken.

Workshop Zelf Lingerie Maken Amsterdam, vrijdags onder deskundige begeleiding een slip en een bh vervaardigen. Je eigen lingerie maken ook jij kan dat. Lingeriestoffen webshop, alles voor het maken van lingerie, bh beugels, rekbare. Kijk hier voor meer informatie bij Lingerie cursus of hier voor de cursus met . Lijkt het u leuk om Lingerie te leren naaien? Tevens biedt Lingerie op Maat cursussen en workshops lingerienaaien voor zowel.


U leert slipjes maken, BH's en body's, sportkleding en badkleding. Maar stop met peinzen, want met een paar basisvaardigheden kan je zelf lingerie maken. De mogelijkheden zijn eindeloos, sexy of sportief, felle kleuren of . Poetsie: tipstricks om zelf lingerie te maken. Ik ontwerp al een aantal jaren lingerie voor anderen en.


Met de goede stoffen en fournituren maak je vanzelf de mooiste setjes. Met Knipmode juni maak je lingerie helemaal zelf!

Cursus pakketten: Praktijkles Tekenen en Maken: Lingerie Cursus info 20-20La Lopez. Basis ondermode: a) Vanuit het boek Lingerie . Lingerie maken voor jezelf of anderen. Volg de cursus lingerie maken bij Atelier Quality in Barneveld.


Korsetten, bustiers, strings, slips, hemden, bh's. Bij Modevakschool Ria leer je stap voor stap alle geheimen van het maken van lingerie, er is een serie van maar liefst cursussen. Bovendien geef ik cursussen en workshops om zelf lingerie en badkleding op maat te leren maken in Amsterdam en omgeving.


De lingerie en badkleding die ik . Zelf lingerie maken voor beginners. Leren naaien, zelf kleding, een bh of lingerie op maat maken en patronen tekenen met de opleidingen en naaicursussen van Bella Hendriks Modevakschool in . Kom dan bij Studio ZIP een professionele lingerie cursus volgen. In deze basiscursus leer je een basis BH en slip maken. Je hebt keuze uit modellen slips; . Er zijn verschillende technieken om lingerie te maken.


Pasvorm Pasvorm is natuurlijk het belangrijkste voor het zelf maken van lingerie. Ik wil graag op de hoogte blijven van de Lingeriecursus!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts