dinsdag 1 november 2016

Oroblu magie 20

Transparante panty met subtiele glans. Door versterkt teengedeelte is de kans op ladders bij de teen minimaal is. De Oroblu Magie voelt zacht aan op de huid!

De Magie denier van Oroblu is een mooie basispanty. De panty heeft een dikte van denier en bij Beenmode. De Oroblu Magie panty kenmerkt zich door een subtiele glans die je benen een luxueuze uitstraling geeft. Italiaanse verfijning en elegantie en dat met de .

Magie Panty in de kleur nearly black van het merk Oroblu. Geef je benen de meest luxe glans met de Oroblu Magie panty. De Magie is een transparante, denier panty van Oroblu, die heerlijk zit en je benen letterlij. De magie panty van Oroblu is een transparante, glanzende panty van denier. Voor feestelijk en egaal uitziende benen.


Transparante panty van Oroblu in denier met satijnglas. De zachte panty heeft platte naden en is egaal gekleurd tot en met de taille.

Panty denier met versterkt teengedeelte en transparant broekgedeelte, platte naden en kruisje voor extra draagcomfort. De Oroblu Magie denier is een glans panty van hoogwaardige kwaliteit. Versterkt teengedeelte, transparant broekje. Katoenen kruisje voor draagcomfort.


Bestel de Magie panty van Oroblu nu online bij Silk in a Box - snelle levering uit voorraa scherpe prijs! Deze transparante, licht glanzende panty (denier) heeft een versterkt teengedeelte waardoor de kans op ladders bij de teen minimaal is. Oroblu Magie Negre online shoppen?


Bestel de Magie eenvoudig uit voorraad online of kom voor advies langs in onze Oroblu speciaalzaak in Oss! De panty is uitgevoerd met platte naden en een transparant broekje, onzichtbaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts