maandag 7 november 2016

Bh maat 75f

Wil je een BH in cupmaat F kopen? Vind bij Farfallina de mooiste bh's en bikini's in jouw eigen cup maat 75F. Draag je cup 75F en op zoek naar een goed passende BH of Bikini voor een .

In Bh maat 75F hebben wij een brede keuze aan lingerie en badmode(zoek hier) van Curvy Kate, Freya, Fantasie Fantasie Swim en Tutti Rouge. Hoe kan ik de juiste bh-maat bepalen? Welke bh-maat zou ook kunnen passen? Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal?


Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm . Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? In onze uitgebreide collectie bh's met grote cupmaten vind je de meest fashionable items . De grotere maten bh collectie is gebaseerd op de laatste modetrends. De bh's voor grotere maten bieden ondersteuning maar blijven trendy dus geen saaie . Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva.


Ik heb een andere maat dan jij, 75E, en omdat die maat er vaak niet is,. Ik heb 75F maar bij de ene bh een 80E nodig, balconette model, .

BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen. BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU. Heb je een leuke sport bh gevonden en wil je daar meer over weten? Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. De juiste maat bh vinden is makkelijk als je op deze dingen let.


Ook al ogen ze veeel kleiner van cup). Ik heb namelijk een BH-maat die niet vaak voorkomt (F). Aubade Beha (Maat 75F) Hypnodream. Freya Lingerie Fresco Beha (E-G cup) EUR 595. Voor iedere maat heeft LACE een grote keus aan verschillende beha´s.


Bij ons in de lingeriewinkel kun je precies laten opmeten wat jouw BH-maat is. Zo kan het zijn dat maat 75F, qua volume vergelijkbaar is met 80E. Wij verkopen BH maten van cup AA tot en met cup H. BH's met grote cupmaten (vanaf cup E) zijn op de productpagina's te herkennen aan een icoontje waarop .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts