dinsdag 15 november 2016

Handboeien leer

Leren handboeien uit de serie Wild Thing. Twee cm brede hoogwaardig afgewerkte boeien voor de polsen verbonden met een cm lange . Ben je op zoek naar handboeien waar je alles mee kunt doen en die gemaakt zijn voor het ruige werk?

Deze Leren handboeien met gespen zijn het perfecte speeltje voor liefhebbers van bondage. Sla je partner in de boeien en hij of zij kan geen kant meer op. Shop online voor Leren handboeien uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site.


Dubbele set handboeien die als een riem rond de polsen bevestigd kunnen worden.

Het leer is gevuld met zacht materiaal voor extra comfort. Op Speurders vind je Handboeien van leer. Groothandel handboeien leer uit Chinese handboeien leer Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel maken lederen riem,sieraden wraps,jewel . Download een rechtenvrije Leer handboeien op handen gevangene meisje stockfoto 508282van Depositphotos' verzameling van miljoenen eersteklas . Bij deze handboeienhouder, zijn de handboeien zichtbaar.


Deze houder is specifiek voor de Lips handboeien. Gemaakt van 1 leer Merk: Makhai. Leren handboeien zijn onmisbaar bij jouw BDSM spel.

Leren boeien zijn van hoge kwaliteit, dragen zacht en gaan lang mee. Pu leren handboeien, gevoerd met pluche. Verstelbaar met gespen gratis verzenden.


Leren handboeien set bestaande uit een halsband en twee handboeien van leer. De handboeien kunnen bevestigd worden aan de halsband met behulp van . Met polsboeien en handboeien wordt hetzelfde bedoeld. Een handboei wordt om de pols gedragen. Heel soms komt het voor dat de gehele hand ook bedekt . Zado Leren nek- en handboeien Zado Leren handboeien set bestaande uit een halsband en twee handboeien van leer! Leren handboeien zijn sowieso fijner, ook als het geen echt leer is.


Dat zijn meer een soort brede polsbanden met haakjes en oogjes om ze . Halskettingen leer handboeien paars Calliste voor dames, van het merk Di-angelo,Longueur op voorraad : cm, - Prijs: 190€ - Bijoux en Vogue. Spring naar Hoe onderhoud je leren handboeien, enkelboeien en halsbanden? Zorg ervoor dat je leren producten nooit in de zon laat liggen, want . Dubbelklik op de afbeelding voor .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts