donderdag 3 november 2016

Doorzichtige bh achterkant

Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller. Ik heb jaren geleden een bh gekocht bij de Hunkemoller met doorzichtige schouderbandjes en een doorzichtige achterkant.

Set Push-up-BH met Verschillende Rugbandjes - XL. Elegante BH met Comfort-Band - Abrikoos - 80B. Een rugloze bh is handig voor onder een jurk of top met een open of doorzichtige achterkant. Bijvoorbeeld bij een zogenaamd rug decolleté of als je kleding aan .

Capezio Bh met Doorzichtige Rugband is verkrijgbaar in de kleur nude. De BH top is voor gemaakt van Tactel Nylon, en voor van spandex. Je hebt van die doorzichtige bh bandjes, maar je schijnt daar ook een doorzichtige bh achterkant van te hebben, zodat je open rug shirtjes kunt . BH's met aan de achterkant een doorzichtige ban en de sluiting . Welke bh onder jurk met V hals aan de achterkant.


Doorzichtig BH Setje met verrassing. Dit setje lijkt heel eenvoudig van ontwerp, maar schijn bedriegt. De achterkant van het transparante slipje is helemaal .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts