donderdag 10 november 2016

Bh voorsluiting grote maat

Een bh met voorsluiting zonder beugel in grote en kleine omvang maten. UItsluitend kwaliteits bh's met voorsluiting zonder beugel, met brede bandjes. Zeer goed ondersteunende sport BH met voorsluiting voor na de borstoperatie ook voor de grotere cupmaten Is zeer comfortabel en ondersteunend.

Bh's in grote maten vindt u bij Meyer-Mode. Op zoek naar een mooie, comfortabele beha in een grote maat? Beha's met voorsluiting zijn handig om aan te doen en comfortabel om te dragen. Elila-Grote-Maat-BH-Zonder-beugel-met-Voorsluiting Elila Grote .

Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? In onze uitgebreide collectie bh's met grote cupmaten vind je de meest fashionable items . Grote maten bh Anita Clara met beugel 54Deep taupe. Grote maten bh Anita Mylena lang met voorsluiting 5329. Een bh met voorsluiting, ideaal na een operatie. Alle maten, één prijs, bij Your Look.


Geschikte bh voor elke dame online bestellen bij WITT International - Onze bh's kunt u ook bestellen in grote maten - geniet van optimaal comfort en steun!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts