vrijdag 6 november 2015

Wat is een hansop

Bedkledij 2) Bedkleding 3) Bedkleren 4) Kinderkledij 5) Kinderkleding 6) Kinderkledingstuk 7) Kinderkleren 8) Kindernachtpak 9) Kledingstuk 10) Nach. Je hebt gezocht op het woord: hansop. Als ik wat nauwkeuriger de beschrijving lees, begint het me te dagen.

De hansop heeft een deelbare ritssluiting tussen de benen, waardoor . De naam voor de toneelfiguur is ontleend aan Duits Hans Supp, wat een leenvertaling is van. Dat is ontwikkeld uit de naam van een 17e-eeuwse komische toneelfiguur en een daarnaar vernoemd type pop: ontleend aan de Duitse Hans Supp, wat een . Als je zegt: Wat heeft die jongen een leuk rompertje aan, dan heeft dat.

Maar ook voor personen die zich te pas en te onpas uitkleden maakt een hansop het leven eenvoudiger. Bovendien belet een hasop de drager om aan het . Nachtkleding uit een stuk is een uitkomst voor onrustige slapers. Maar ook voor personen die zich te pas en te onpas uitkleden maakt een hansop het leven . Een hansop is een kledingstuk wat bestaat uit één geheel.


Klik hier voor de hansops en plukpakken in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts