dinsdag 24 november 2015

Bh te strak

De reden voor bh vetblobs is meestal juist een te grote ban hoe raar. Als je over een goede bh een strak shirt aan hebt krijg je NOOIT een 4 . Nochtans is een goede beha belangrijk, niet alleen om er goed uit te zien,.

Adem even uit en laat de meter strak om uw lichaam aansluiten, zonder dat hij knelt . Je draagt je beha waarschijnlijk te strak om je lichaam. Zet de onderband een haakje losser en kijk of dat helpt. Probeer anders een grotere omvangsmaat: .

Zit de beha op de qua omvang nog lekker dan hou je dezelfde omvangmaat (vb. 80). Zit de beha te strak of draag je deze op een van de laatste haakjes, koop . De oorzaak is vaak dat je bh te groot is (soms zelfs twee maten) of de stretch er.


Het advies luidt ze elke maand even opnieuw strak te stellen. U kunt eenvoudig zelf controleren of uw beha eigenlijk wel past. Zit de beha te strak, of juist te . In onze tabel met Triumph-bh-maten vindt u een zo goed mogelijk passende maat.


Dus als naar uw gevoel de onderborstband te strak zit, dan kunt u de één . Je hebt een te kleine cupmaat aan.

Kies een cupmaat groter voor een beter draagcomfort. Zit je oude BH tevens te strak neem dan niet alleen een . Als eerstes kijk naar de omvang maat van u bh. Het band om je lichaam moet van het gewicht van je borsten dragen.


Zit deze bh iets te strak en je zit al in . Bij het beoordelen of je BH te strak zit, kun je beter niet op je eigen gevoel afgaan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts