vrijdag 13 november 2015

Barcelona badjas

Nike Fc Barcelona Trainingspak 2016-20Heren Groen-Multicolour. Nike Kids FC Barcelona Track Suit. De badjas bestaat uit de kleuren van deze .

De badjas is voorzien van een FC Barcelona-embleem en is uitgevoerd in de bekende clubkleuren blauw met rood. Heerlijk warme badjas van je favoriete voetbalclub Barcelona. De blauwe badjas met rode contrasterende boorden, twee steekzakken en .

Een heerlijk zachte badjas waarvan de bies is afgewerkt in ribtricot. Het ceintuur is vastgemaakt in de rug tot aan de zij waardoor deze mooi aansluit en niet los . Zal Messi ook zo'n stoere badjas hebben? De badjas is voorzien van een FC Barcelona-embleem en is.

Fc Barcelona Badjas ( Badstof ), Fc Barcelona Fc Barcelona Badartikelen - Alle trainingspakken van grote voetbalclubs op een site. Deze stoere FC Barcelona-badjas is een musthave voor de echte Barcelona-liefhebbers. Deze prachtige badjas is herkenbaar aan zijn wafelmotief, uitgevoerd in een zachte katoenkwaliteit.


De badjas is afgewerkt met een shawlkraag en afgezet met . Fc barcelona badjas van het merk FC Barcelona is beschikbaar voor de prijs van €14.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts