woensdag 25 november 2015

Den panty

De dikte van een panty wordt uitgedrukt in deniers. Denier is de eenheid die de fijnheid van een garen aangeeft. Hoe dik zijn de panty's die jullie deze winter dragen?

Dikte van de pantyokt 2012De beste pantymaart 2012Meer resultaten van forum. Matte en ondoorzichtige panty met comfortabele tailleband en verstevigde tenen. Een speciale Body Conditioning behandeling voorkomt zweten en zorgt voor . Mijn panty's scheuren echt heel vaak, na keer dragen.

Hoeveel denier zijn jullie panty's, en scheuren ze dan snel of niet? De dikte van een panty wordt aangeduid in denier. En waarom wordt de dikte van bijvoorbeeld een trui of shirt niet in denier geduid? Denier is een eenheid die de fijnheid van een garen aangeeft. Hoe hoger het denier getal, des te dikker de gebruikte draad.


Hema heeft een push-up panty (ook nog eens goed voor de billen haha!) van denier en die is echt mega stevig en zit ook echt heel lekker. In nylon (panty's en kousen) heb je verschillende diktes, meestal uitgedrukt in denier. Een hogere denier is niet altijd dikker om te zien, maar . Op het moment dat je jouw huid er niet meer doorheen ziet, spreken we van een opaque panty.

Deze panty's kennen een dikte vanaf denier . Ik heb even jullie tips nodig, ik wil zo in de stad een zwarte panty halen voor onder een 'zijde' donkerblauw kerst jurkje. Deze licht ondersteunende panty stimuleert de bloedsomloop en voorkomt dat je benen vermoeid raken. De Anni Rolfi Super Supporting Den Panty heeft . Ontdek 5Panty's van topmerken als Oroblu, Falke Kunert.


Oroblu All Colors Panty denier.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts