donderdag 26 november 2015

Italian stallion badjas

Rocky Balboa Italian Stallion Badjas,. Vanaf nu stap je zelfverzekerd je bed uit met deze Rocky Balboa badjas. Je voelt je gelijk een (boks-)kam.

This Rocky Balboa Cotton Bathrobe is black with sexy yellow trim sure to attract female followers. If wearing the signature Sylvester Stallone Rocky Balboa . Verwen jezelf met de Rocky badjas, neem de bloemenspray voor wat zweet. Op de borst is Rocky geborduurd en op de rug vind je het Italian Stallion logo.

De zachte badjas is gemaakt van 1 polyester en heeft een gele en zwarte zoom. Op de borst is Rocky geborduurd en op de rug vind je het Italian Stallion . Dit is dé officiële ROCKY badjas (unisex) uitgevoerd in zwart met geel. De achterzijde is voorzien van een groot Italian Stallion embleem. De boks badjas heeft het geweldige Italian Stallion logo groot op de achterkant en in het klein op de voorkant met de naam Rocky erboven.


Voel jij je liever een filmster of toch liever een bokser? Met deze badjas van de Italian Stallion kun je beide kanten op. Het is een officiële replica van de Rocky . Hier in de cadeauwinkel van Euro Manie vind u o.

Cadeauwinkel Rocky Balboa Italian Stallion Badjas.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts