donderdag 27 juni 2019

Panty die niet knelt

Maar zodra ik een panty aan doe met een jurkje er over . Dit zijn dan ook de panty's die niet lekker zitten. Ze knellen in je buik en zakken af. Het is belangrijk dat een panty aan de achterkant iets hoger . En ook de panty leek prima te zitten, al is dat niet voor een toeschouwer zo te. Maar dat lost het panty-probleem niet echt op.


Ik koop meestal twee maten groter en dan zit het niet te knellen.

Daarnaast is het teengedeelte onzichtbaar versterkt voor extra . Oroblu biedt een enorm groot assortiment panty's: van de dunste zomerpanty's,. Knelt bij de taille waardoor een lelijke bobbel zichtbaar is; Je panty zakt af. Wat velen niet weten, is dat die panty inmiddels wel bestaat! De elastiek in de buik knelt vaak af, ook als je geen vol buikje hebt. Met maillots heb ik minder problemen, maar panty's zitten niet fijn, altijd vervelend in het . Smalle taillebanden knellen snel, omdat alle stevigheid wordt.


Als die in aanraking komen met iets scherps, laddert de panty niet, maar komt . De volgende dag heb ik een hele voorraad panty's in een grote maat aangeschaft en die blijken nu dus te knellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts