dinsdag 4 juni 2019

Panache amsterdam

Bij restaurant Café Panache in Amsterdam eten? Bekijk recensies, openingstijden, foto's, prijzen, adres, telefoonnummer en meer op IENS. Cafe Panache in Amsterdam West is de nieuwste restaurant hotspot van de stad. Wij hebben de menukaart uitgebreid voor je getest!


Panache amsterdam

Cafe Panache, AmsterdaBekijk 1onpartijdige beoordelingen van Cafe Panache, gewaardeerd als van bij TripAdvisor en als nr. Een aantal weken geleden opende Café Panache in de Ten Katestraat. Na vele tips besloten wij er ook een hapje te eten om voor jullie te kijken of alle goede . De mannen achter restaurants Franklin, Carter en Hugo's flikte het wederom met als resultaat Café Panache.


Bij de grill cocktailbar waan je je in het New . In de straat van de leukste markt van Amsterdam, De Ten Katenmarkt, zit Cafe Panache gevestigd. Panache Ten Katestraat 110CC Amsterdam 02211736. Cafe Panache is a restaurant in Oud West with chic ambiance and tasty food. Cocktails, wine and desserts round out the menu.


Panache amsterdam

Stop in for dinner or just drinks at . Cafe Panache de nieuwe hotspot in Amsterdam West. De guys achter George en Apenkooi openen een cool hip cafe restaurant aan de Ten Katenstraat waar je . Wat kan een mens zich vergissen zeg! Lange tijd dachten we dat Café Panache niks voor ons was. De verwachtingen zijn hooggespannen maar de eigenaren van Panache hebben inmiddels hun sporen wel verdiend in Amsterdam.


Hotspot Café Panache Amsterdam op de Ten Katestraat in Amsterdam Oud West is de ideale plek voor heerlijke drankjes en goed eten. De horecaondernemers achter Café Panache zijn bekenden in Amsterdam, zij openden eerder al Hugo's, Carter, Franklin en Americano. Bekijk recensies en aanbevelingen. Een oude marktopslag omtoveren tot een bruisende dining?


Panache amsterdam

De mannen achter Franklin, Hugo, Americano en Carter zijn niet te stoppen want daar is de volgende zaak alweer: Panache. Sinds april zit er een nieuwe leuke zaak in Amsterdam West, cafe Panache. Je voelt hem misschien al aankomen, dit is zien en gezien worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts