maandag 17 juni 2019

Kinga ban

De prachtige liederen van het studio album 'Uit liefde' van Kinga worden nog persoonlijker in een nieuwe live setting, opgenomen tijdens de twee uitverkochte . Hoe meer je begrijpt van het lijden van Jezus, hoe groter je verwondering over de opstanding' Ruim drie jaar geleden werd bij zangeres Kinga Bán uitgezaaide . NaaKinga Ban Woonplaats: Houten Beroep: Zangeres en zangcoach.

Je boekenkast… Mijn boekenkast is een kastje . In april komt haar solo-cd uit, getiteld. In 20kwam haar eerste solo-cd uit. Op februari wordt de nieuwe DVD Live Uit Liefde gereleased met een .

Emotioneel gesprek tussen Annemieke Schrijver en Kinga Ban (Sela) over haar ongeneeslijke ziekte en haar geloof in God. In juni presenteerde Kinga Bán haar cd Uit Liefde tijdens twee uitverkochte concerten in Veenendaal. Begin februari, in de week voor Valentijn, verschijnt het . Voor het ChristenUnie Magazine ging Gert-Jan in gesprek met zangeres Kinga Ban. Ze hadden elkaar nooit eerder ontmoet, maar er bleek meer dan genoeg . Ook nu ze gehoord heeft dat ze ongeneeslijk ziek is blijft ze op God vertrouwen. Vandaag krijgen we De Ochtendkus van Kinga Bán.


Het lied In Goede Handen is te beluisteren op de nieuwe CD van Kinga Ban Uit Liefde. De muziekband Sela heeft gisteren om gebed gevraagd voor de ernstig zieke zangeres Kinga Ban.

Aanleiding is een operatie die vandaag, . Een van de liederen die zangeres Kinga Bán heeft aangedragen is 'Geen zorgen'. In een korte 'bijbelstudie' in Backstage vertelt ze hoe God . In april verscheen het album Uit Liefde van Kinga Bán. Drie jaar geleden kreeg ze te horen dat ze een ongeneeslijke vorm van borstkanker heeft.


Zangeres Kinga Ban: “Een liedje voor m'n kinderen. En voor alle ouders, allemaal hebben we op een bepaalde manier te maken met het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts