dinsdag 25 juni 2019

Lief pyjama

Een schattige pyjama die gemakkelijk aan en uit te trekken is, dankzij de drukknoopjes aan de zijkanten van het shirtje. Op de voorzijde van het shirtje staat een . Roze pyjama voor meisjes met een vrolijk gestreepte pyjamabroek.

Het shirtje heeft een print van twee hartjes en één lieveheersbeestje op de voorzijde. Stoere combinatiepyjama voor jongens, bestaande uit een broek en een lange mouwen shirt. De grijze broek is bezaaid met verschillende kleuren stempels met . Vrolijke combinatiepyjama voor meisjes, bestaande uit een shirt met lange mouwen en een lange broek.

De broek heeft een leuk patroon met roze, wit en blauw . Deze pyjama heeft een opdruk op de voorzijde van het pyjama shirt.

Dit model heeft een allover sterren en hartjes print, een ronde hals en lange mouwen wat afgewerkt is met een boord. Lief ondergoed voor kinderen staat bekend om zijn schattige printjes en. Meisjes pyjama 45pink 45pink . De broek is zachtroze met vlindertjes, bloemetjes en hartjes en het shirt heeft lange mouwen, is knalroze met een hartje. Meisjes Pyjama; Deze pyjama van Lief!


Lifestyle bestaat uit een pyjamatop met lange mouwen en een pyjamabroek met lange pijpen; De pyjamatop is . Een schattige pyama van uitstekende kwaliteit in de kleur roze. Op het roze shirt met lange mauwen staat het woord 'lief! Jongens Pyjama Stars Kobalt Aanbieding Mooie 'Slaap' jongenspyjama van lief!


Alleen nu tijdelijk zeer goed geprijsd.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts