donderdag 27 juni 2019

Kleine neuscorrectie

Een kleine verandering kan dan al een grote verbetering betekenen. Een neuscorrectie is dan ook een veelgevraagde cosmetisch chirurgische ingreep. Het kan een relatief kleine ingreep zijn om de vorm of stand .

Een kleine correctie leidt vaak tot grote verbetering van het uiterlijk. Een neuscorrectie (ofwel rhinoplastiek), zoals een neusverkleining is een veel. Na de operatie kunnen kleine bloedvaatjes en kleine rode vlekjes op het . Een neuscorrectie wordt niet alleen uitgevoerd vanwege esthetische wensen, de ingreep.

Dit is vooral het geval wanneer de kin erg klein is, waardoor de neus . Het is ook mogelijk om kleine correcties aan de neus met behulp van injectables te verhelpen. Neuscorrectie door dokter Lohuis bij Bergman Clinics. De neus is altijd opvallend in het midden van het gezicht en geeft daardoor een directe vorm aan de rest van het gezicht.


Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden voor een neuscorrectie. Een kleine verandering door middel van een neuscorrectie kan al een groot effect . De neus bepaalt sterk ons uiterlijk en het is dus ook niet verwonderlijk dat veel mensen de wens hebben om er iets aan te laten verbeteren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts