donderdag 28 februari 2019

Sterk corrigerende body

Corrigerende (String of Strapless) Body's en Corsetten van Control Fashion! Diverse merken corrigerende body's. De corrigerende body van MAGIC Bodyfashion is gemaakt van een lichte, transparante stof met.


Hij corrigeert niet heel erg sterk maar wat zit hij heeeeerlijk! Slankere billen, Kies een corrigerende body of corrigerend broekje met extra versteviging op de billen. Lovehandles verbergen, Bijna alle shapewear is geschikt . Zo'n corrigerende slip voor de buik werkt bij mij onvoldoende.

Ik had op de wehkampsite gezien dat ze een corrigerende body hadden van . Corrigerende body van elastisch, sterk corrigerend microfibre. Met kant met motief aan de elastische, verstelbare bandjes en verstevigingen voor. Vind corrigerende body op Marktplaats.


Corrigerende body zonder buste van hoogwaardig, elastisch maar toch sterk . Corrigerende body bpc bonprix collection vanaf € 17. Level 3: stevige stof, sterk corrigerend. Ik testte de MAGIC Slimdress en de MAGIC Slimbody. De body is naadloos en heeft stevige en sterk corrigerende maag-, buik- en .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts