donderdag 21 februari 2019

Hema kinderpyjama

Vrolijke pyjama gemaakt van badstof. De pyjama bestaat uit een gestreept t-shirt met lange mouwen en een spookprint, en een uni lange broek met elastiek in . Extra zachte flanellen pyjama met hartjesprint.

Het bovenstuk heeft een knoopsluiting en een borstzakje en de broek heeft elastiek in de taille. Vrolijke pyjama met een print van strikjes, bestaande uit een longsleeve t-shirt en een lange broek met elastiek in de tailleband. Een zachte en comfortabele pyjama met een superheldenmotief geprint op het shirt.


De pyjama neemt goed vocht op waardoor het nóg lekkerder draagt.

Een zachte en comfortabele pyjama met een geprint dierenmotief op het shirt. Deze pyjama neemt goed vocht op waardoor het nóg lekkerder draagt. Extra zachte flanellen pyjama met ruitjesprint.


Het bovenstuk heeft een knoopsluiting en twee zakken en de lange broek heeft elastiek in de taille. Kinderpyjama's koop je eenvoudig online bij bol. Reclamefolder overzicht van winkels met Pyjama acties en aanbiedingen. Hema logo HEMA Meisjes Pyjama T-shirt (Grijsmelange).


Esprit Pyjama van jersey-flanel, 1 katoen Cherry Red for Girls Maat 164. Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij,. De Belgische consumentenbond heeft gevaarlijke stoffen aangetroffen in kinderpyjama's. Je moet alleen wel ff de pyjama uit de verpakking halen, want ik had .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts