dinsdag 5 februari 2019

Jarretelgordel 6

Vrijwel altijd met jarretels om je kousen elegante te kunnen dragen. Jarretelgordel met jarretels en metalen clips, Voorzien van controle mesh zij- en achterkant, haak en oog sluiting, en een dubbellaags center paneel. De beste jarretelgordel met jarretels en metalen clips voor het bevestigen van je kousen.

Deze stijl heeft een hoog comfort en te combineren met veel stijlen . Deze nieuwe spannende power mesh jarretel heeft verstelbare 19mm brede metalen jarretels. Een wijde en diepe haak en oog sluiting midden achter . Klassieke retro Jarretelgordel van Kiss me Deadly met zes arretelles.

Mag niet ontbreken in je basis collectie. Wij hebben deze nog in maat S maar de maten L, . Jarretelgordeltje met jarretels en stevige stalen clips. Echte klassieke jarretelgordels in drie kleuren. Zeer sensueel en comfortabel is onze luxe straps Sterk doorzichtige jarretelgordel.


Voor Fully Fashioned nylonkousen als RHT nylonkousen. Jarretel gordel met jarretellen met mooi en elegant zwart Alencon kant over rood of wit satijn. De jarretellen hebben een klein strikje bovenaan en het . Er zijn echt heel mooie, functionele, romantische jarretelgordeltjes.

Van goed materiaal, goede pasvorm en tenminste jarretels. Jarretelgordel Van Jolie met jarretelles. Limited edition van Kiss me Deadly,Satijnen gordel met rode contrasterende accenten. Jarretelgordel Van Doren met jarretelles.


Met deze mooie comfortabele gordel zitten je kousen altijd perfect. Dat is wat deze roll-on girlde je kan bieden. Het corrigerende mesh zorgt voor een strakke buik, heupen en billen.


Eveneens glamoureus als comfortabel: De sexy gesneden Jarretelgordel met jarretels en metalen clips houden uw kousen perfect - en vrijwel onzichtbaar op . Mat zwarte jarretelgordel met rubber look, verstelbare jarretels en een haak-en-oog sluiting aan de achterzijde. Rago's eenvoudige maar elegante, corrigerende pull-on jarretelgordel met jarretels van de Diet Minded collectie heeft verstelbare inch bandjes en metalen . Leg Avenue Jarretelgordel - zwart - one size. Met de Garterbelt Met Garters van Leg Avenue maak je je sexy look helemaal af en verander je jezelf in een . Vind hier ook nog meer aanbiedingen zoals Retro jarretelgordel jarretels en duizenden andere mooie .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts