maandag 11 februari 2019

Kussensloop maken zonder rits

Deze hoes is voor een kussen van bij cm en sluit op de achterkant door twee overlappende achterpanden. Geen gedoe met een sluiting dus nog! Deze kussenhoes is niet moeilijk om te naaien.

Hij sluit met een envelopsluiting (een overlap) op de achterkant en het is dus niet nodig om een rits of knopen te . Wil je een kussen maken in de vorm van een ster? Deze makkelijke kussenhoezen zonder rits zijn ook door een beginnende naaister goed te maken. Dit kussen is heel simpel om te naaien, zonder rits of knopen.

Kussentje met strik (strikje maken en erop naaien). Deze hoes is voor een kussen van bij cm en sluit op de achterkant door. Ik maak altijd vaste hoesen want ben bang voor ritsen maar dit is dus de. In deze video laat ik jullie zien hoe je in een paar stappen een leuk kussen maakt voor op je bank of.


Depeapa kussenhoes Memphis groen 02. In deze DIY laat ik jullie een makkelijke manier zien om zelf kussenslopen te maken, zonder een naaimachine! Omdat ik het inzetten van een rits nog niet echt aandurfde, maar de.


Een kussenhoes naaien is helemaal niet moeilijk en je kunt er heel makkelijk de woon- of slaapkamer wat persoonlijker mee maken. Als je nog niet zo lang naait, is het maken van kussenslopen een goede oefening.

Kussenslopen zijn makkelijk te maken en ze kunnen net de finishing touch . Vandaag laat ik jullie zien hoe je zelf gemakkelijk kussenhoesjes kunt maken zonder dat daar naald en draad bij gebruikt hoeven te worden. Simpel en snel kussenhoezen maken voor de caravan. Als de runner in de weg zit (2) stop je even met stikken en doe je de rits een stukje open zodat de . Filmpje: Zelf kussens maken voor je caravan of camper. We laten je zien hoe je op zeer ludieke wijze, zonder naaimachine toch mooie. Bovenkant en zijkanten van het kussen over getrokken op papier.


Heel hartelijk bedankt voor de super uitleg over hoe je een kussenhoes met rits moet maken. Stof; Een binnenkussen; Een rits die tussen de en de 10cm korter is dan de. Doordat we het op exact dezelfde afmeting als het kussen gaan maken, gaat het.


De vrouw in het filmpje laat zien hoe u super snel en heel erg makkelijk nieuwe kussenhoesjes kunt maken, zonder dat er een naaimachine, . Ik wilde eerst kussenslopen met een overslag maken : da's namelijk. Al lijkt me een kussensloop zonder rits nog makkelijker, maar die tut .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts