donderdag 7 februari 2019

Nijntje badjas

Deze lieve badjas van nijntje is extra zacht. Lieve nijntje badjas gemaakt van super zachte fleece. De badjas heeft een lange mouwen, capuchon en twee zakjes.

Heerlijk voor je kleintje na het badderen. Het jasje heeft een capuchon en zakjes, lange mouwen en een nijntje applique. Home Baby Babykleding Babykleding meisjes nijntje baby badjas. Baby badjasje van het merk nijntje, gemaakt van super zachte fleece. Handig voor thuis, op het consultatiebureau en op vakantie.


Alle badstof producten zijn vervaardigt uit 1 katoen. Nijntje, badjasje met capuchon grijs. Deze licht grijze Nijntje badjas is gemaakt van een zachte fleece materiaal. Heerlijk warm en veelvuldig in gebruik. Vind nijntje badjas op Marktplaats.


Ontdek de nieuwe Nijntje kinderen collectie. Nijntje Hydrofiele inbakerdoek met dessin 1x 1cm.

Lekker warme zachte badjas van Nijntje met zilveren Nijntje afbeelding. Met deze fijne badjas zal je kindje het niet snel meer koud hebben. Nijntje Badjas geborduurd met Naam Op deze badjas staat een leuke afbeelding geborduurd van Nijntje Zilver Grijs. Op deze badjas kan ook een naam van . Deze zachte warme badjas, uitgevoerd met een capuchon met Nijntje gezicht en oren.


Nijntje badjas - goedkoop - Vind de laagste prijs voor Nijntje badjas op choozen. Royale katoenen badjas met capuchon uit de Nijntje Wit Sterren serie van Bebe-Jou die je kleintje lekker warm houdt! Direct uit voorraad leverbaar bij . Nijntje badjas zilver - bij vidaXL. Gratis verzending ▻ Levering binnen werkdagen. Merk: Doelgroep: Beschikbaarheid: Op voorraad.


Schrijf de eerste review over dit product. Op zoek naar Nijntje Badjas met capuchon ? Handig voor thuis, op het consultatiebureau en op vakantie! De badjas van beacute;beacute;-jou is geschikt voor kinderen tot . Babypyjama's en -badjassen voor jongens.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts