zondag 17 februari 2019

Kimono kamerjas

In de sauna, tijdens het logeren of gewoon lekker thuis, met badjassen en kimono's voor dames voel jij je in je element. Een badjas vind je namelijk in de . Een dunne badjas zonder kraag, zonder capuchon, dat is een badjas in kimonomodel.

Een kimono kan wijde mouwen hebben, maar de meeste badjassen in . Bij Hunkemöller shop je fijne badjassen en kimono's. Er is veel keuze uit verschillende stoffen en modellen. Kies een warme zachte badjas of ga voor een .

De leukste badjassen en kimono s vind je bij Livera. Bezoek onze webshop en bekijk onze ochtendjassen of een van de filialen bij jou in de buurt. Geschikt als badjas, ochtendjas of kamerjas. Officieel is een kimono een traditioneel Japans kledingstuk, bestaande uit een losse mantel of japon met wijde . Een yukata is een japans kledingstuk, gebaseerd op de kimono.


Vrij vertaald betekent het 'badkleding', gedragen . Kimono badjassen staan sportief en modern. Verkrijgbaar in heel veel kleuren en prints.

Kijk voor je kimono badjas bij Badjas Boetiek. Wij hebben de populairste kimono´s opgenomen is ons assortiment. Kimono met etnoprint Angel of Style zwart gedessineerd.


Hugo Boss badjas Kimono donkerblauw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts