dinsdag 22 mei 2018

Prothese bh rotterdam

Louisana beschikt over een breed assortiment borstprothesen. Omdat elke vrouw anders is, zijn er veel verschillende soorten en modellen in lichte en donkere . JOYce MammaCare is dé speciaalzaak voor borstprotheses en lingerie en badkleding voor borstprotheses in Heinenoord.

U krijgt altijd persoonlijk advies. Van der Linde is een begrip in Rotterdam en omstreken als het gaat om borstprotheses en prothese-lingerie. Omdat iedere vrouw anders is, bieden we een ruim assortiment modellen borstprothesen. De diverse productuitvoeringen zorgen ervoor dat de borstprothese .

Advies borstprotheses; Protheselingerie- en badmode; Pre- en postoperatieve lingerie; Grote cupmaten. Beenmode; Ondermode en tricotage; Shapewear . Ruim jaar zijn wij gespecialiseerd in het aanmeten van borstprothesen,. BH, hebben wij voor elk type prothese wel een geschikte BH. BH na borstoperatie, na schouderoperatie, maar ook borstprothese BH ,borstprotheses, support BH grote cupmaten BH en body's, grote omvang BH's, kleine . Koop nu de geschikte prothese bh met behulp van persoonlijke en professionele service op maat.


Louisana Bodyfashion in Rotterdam.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts