donderdag 24 mei 2018

Nova satin

Hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis van polyurethaan-acrylaat met LTA+-technologie.

De Sigma S2U Nova Satin, verwerkt als een synthetische kwaliteit, maar stinkt daarentegen niet en vergeeld niet met lichte . U ziet het regelmatig rond de deurklink: vuile, beschadigde en soms helemaal weggesleten lak.

Sigma S2U Nova Satin is een krasvaste zijdeglans op waterbasis. Deze verf is voor een watergedragen verf zeer sterk. Ook dit product van Sigma kunnen we in . Hoogwaardige zijdeglanzende lak voor binnen, op basis van watergedragen polyurethan-acrylaat. De watergedragen Sigma S2U Nova Satin is een uitstekende zijdeglans lak voor binnen.


Sigma S2U Nova Satin is een slijtvaste verf voor binnen! Het bindmiddel in Sigma S2U Nova Satin is voorzien van LTA+. Hoogwaardige, watergedragen, zijdeglanzende lakverf voor binnen op basis.


Sigma S2u Nova Satin zijdeglanzende, watergedragen voor- en aflak is een vertrouwd product dat zich in de markt al ruimschoots heeft bewezen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts