vrijdag 11 mei 2018

Oroblu plaisir

Transparante, licht glanzende panty (denier) met steungevend effect op het been. De Plaisir is ideaal voor vrouwen met een staand beroep, want het . De Oroblu Plaisir denier is een ondersteunende panty voor de actieve vrouw die graag stijlvol gekleed gaat.

De panty heeft een ondersteunend effect op de . Op zoek naar Oroblu Plaisir panty in denier ? De panty heeft een ondersteunend effect op de benen en de taille. De naden zijn plat voor extra draagcomfort.

De Oroblu Plaisir panty is een panty speciaal voor de actieve vrouw die graag stijlvol gekleed gaat. Door het steungevende effect worden vermoeide benen . Plaisir is de massage panty van Oroblu. Deze semi-transparante panty geeft druk op het been en dichterbij het broekje wordt de druk geringer. Oroblu Plaisir transparante, licht glanzende denier panty licht steungevend effect op het been, ideaal voor vrouwen met een staand beroep, want het . Panty denier met steungevend effect op het been.


Met verstevig steungevend broekgedeelte, versterkt teengedeelte, platte naden en kruisje voor extra . Oroblu Plaisir vindt u ook in de online shop van Berden. Snelle levering, uitstekende service en bovendien aantrekkelijke prijzen. De Plaisir massagepanty van Oroblu is door haar masserende en licht corrigerende effect ideaal voor vrouwen met staande beroepen zoals een hostess, . Dit is een glanzende massage panty in een transparante denier. De plaisir geeft het been steun en stimuleert de bloedsomloop, hierdoor vermindert de . De Oroblu Plaisir panty is een licht glanzende panty van denier dikte met een steungevend effect op het been.


De Plaisir is zeer geschikt voor vrouwen . Zeer comfortabele transparante Oroblu panty met licht steungevend effect. De panty is voorzien van platte naden en een verstevigd. De plaisir geeft het been steun en stimuleert de bloedsomloop, hierdoor . De Plaisir is ideaal voor vrouwen met een staand beroep, want het voorkomt vermoeide benen. Strumpfhose Plaisir Daily OROBLU.


Feinstrumpfhose mit stützendem Effekt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts