donderdag 10 mei 2018

Perfecte bh

Onderzoek heeft uitgewezen dat tot wel van de vrouwen de verkeerde bh maat dragen. Het vinden van de perfecte bh kan dan ook een hele opluchting zijn . Het dragen van de perfecte bh zorgt niet alleen voor voldoende steun, maar sluit ook naadloos aan op jouw shape en voorkomt snijdende bandjes en prikkende .

Spring naar Hoe kan ik de perfecte bh-pasvorm vaststellen? Als een bh perfect past, zult u zich als een godin voelen: de bh is comfortabel als deze niet . Een goede bh uitkiezen is voor de meeste vrouwen nog niet zo makkelijk. Want hoe bepaal je je cupmaat en je .

Het vinden van de perfecte BH is alleen best een uitdaging. Zoals je waarschijnlijk al wel weet: maar liefst . Nu je de perfecte bh-maat gevonden hebt is het belangrijk om een exemplaar te kiezen die past bij de kleding die je erbij wilt dragen, je figuur en persoonlijke . De omtrekmaat: je zou het niet denken, maar de omtrekmaat is het allerbelangrijkste deel van de bh. Het rugpand moet perfect aansluiten en niet te hoog of te . Een paar weken geleden schreven we een artikel over het vinden van de juiste BH.


Daarop kregen we super veel vragen. DELFT - Te strakke omvang, te harde beugels of vullingen die alle kanten op gaan: het dragen van een bh is niet altijd een pretje. En kom je erachter dat je -net als veel vrouwen- de verkeerde bh-maat te pakken hebt?

Via een simpele quiz vind je volgens hen dé perfecte. Heeft u ook moeite met het vinden van een goed zittende bh? Lees dan snel verder op KLiNGEL Blog, wij geven u gouden tips en meer! Veel vrouwen houden niet zo van het kopen van lingerie. Om de perfecte BH te vinden is soms een hele zoektocht nodig, het passen is . Nooit meer een te grote of een te strakke beha.


Een 3D-spiegel meet je borsten op 1punten. Op een tablet zie je meteen of die ene beha op . Uit onderzoek blijkt dat meer dan van alle vrouwen de verkeerde bh maat draagt! De juist zittende bh vinden is een hele klus, het is vaak gokken welke maat. Al jaren wordt NRC-redacteur Japke-d. Bouma in pashokjes betast door verkoopsters.


Op zoek naar een mooie BH in cupmaat 65F? Dat hoeft helemaal geen lange zoektocht te zijn. Ontdek hier het aanbod BH's in cupmaat 65F!


Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten. Borstvoeding geven lijkt zo gemakkelijk, even je baby aan de tiet en gaan met die banaan! Maar in werkelijkheid is het toch wat minder . Als je wilt dat je bovenkleding goed zit, dan moet je beginnen met je bh.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts