woensdag 23 mei 2018

Herstel na borstverkleining

Ik hoor graag ervaringen van vrouwen die ervaring hebben met herstellen na een borstverkleining. Is een termijn van een week rust reeel? Plaats van tepel na borstverkleiningdec 2015herstel borstverkleining, zorgen voor je kindfeb 2013na borstverkleining rechterborst veel groter als linkerborst.

Borstverkleiningmei 2010Meer resultaten van forum. Na een borstverkleining word je wakker op de uitslaapkamer (verkoeverkamer). Na de borstverkleining verblijft u gedurende een nacht in de kliniek.

Zoals na iedere chirurgische ingreep heeft het lichaam tijd nodig om te herstellen. Ik heb donderdag april een borstverkleining laten doen. Ben vanaf zaterdag al steeds naar buiten geweest, . Als u na het lezen van deze brochure nog vragen heeft, dan kunt u. In de meeste gevallen breng je na een borstverkleining minimaal een nacht. En zijn er risico's op complicaties bij een borstverkleining?


Na de borstverkleining: complicaties en herstel . U kan de informatiebrochure (pdf) ' info na borstverkleining ' downloaden. Het herstel van deze ingreep verloop meestal heel vlot.

Na de operatie blijft u nog of nachten in de Reinaert Kliniek. Geleidelijk aan zal zich dit weer herstellen. Daarnaast zijn er een aantal specifieke complicaties die kunnen optreden na een borstverkleining: Indien de .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts