maandag 7 mei 2018

Ensemble odyssee

Ensemble Odyssee is a Baroque ensemble specialized in 17th- and 18th-century performance practice. Baroque Ensemble based in Amsterdam. Ensemble Odyssee speelt frivole barok van de Engelse componist William Babell, de Russische toetseniste Olga Pashchenko speelt de .

Extra concert op november 's middags in het Penninkshuis door Ensemble Odyssee. Founded in 200 Ensemble Odyssee is a collective of young baroque musicians who seek new interpretative paths in early music. Ensemble Odyssee speelt frivole barok van de Engelse componist William Babell. Het ensemble is in 20opgericht en is een collectief van .

London: Arias For Alto is een cd van . In de vrij toegankelijke serie 'Rondom Bach' is op zaterdag december het Ensemble Odyssee in de Grote Kerk van Alkmaar te beluisteren . Stichting Ensemble Odyssee is een barokensemble dat opereert in variërende bezettingen. Jonge musici voeren muziek uit van de periode 16tot . Odyssee is gespecialiseerd in laat 17-eeuwse muziek. Het heeft naam gemaakt met historisch verantwoorde uitvoeringen en treedt regelmatig op in heel . In een virtuoos programma met muziek van Babell, Handel, Vivaldi en Sammartini, presenteert het Amsterdamse barokensemble Odyssee zijn nieuwe cd . Vrijdag december komt Ensemble Odyssee naar de St Lambertuskerk in Buren met een Napolitaans Kerstconcert.


Ensemble Odyssee brengt Napels naar Rotterdam.

Ensemble Odyssee treedt op zaterda december met het programma 'Natale Napoletano' op in. Ensemble Odyssee speelt op zondag februari om 16. William Babel uit het Londen van de 18e eeuw in de serie . Kom op dinsdag november 20naar De Toonzaal te 's-Hertogenbosch voor een muzikale optreden van Babell, Vivaldi en Sammartini - Ensemble . Trailer - CD Gaetano Veneziano: Christmas in Naples Jenny Högström - Soprano Filippo Mineccia. Welkom bij het Orgelpark, het internationale concertpodium in Amsterdam voor organisten, componisten en andere kunstenaars. Radio is de publieke zender voor klassieke muziek.


Luister uur per dag naar de beste klassieke muziek in een logische programmering. Ensemble Odyssee: Concerto for a Small Flute op maart 20in Rotterdam. Klassiek concert, op vrijdag maart 201 aanvang 20:uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts