woensdag 7 maart 2018

Tepel verkleinen

Bij de tepelhofverkleining wordt de diameter van de tepel verkleind. Het uitstekende gedeelte is de tepel. Een tepel kan slecht gevormd zijn of naar binnen trekken.

Een tepelcorrectie kan uw tepels weer . Verkleinen tepelhof: Indien de tepelhof wordt verkleinwordt er een incisie rondom de tepelhof of direct rondom de tepel geplaatst, waarna de overtollig huid . Bij Velthuis kliniek is het mogelijk om uw tepels te verfraaien door middel van verschillende tepelcorrecties. Gezien onze ruime ervaring in zowel het cosmetisch vergroten of verkleinen van borsten, als het reconstrueren van borsten (en dus ook tepels) nadat deze .

Een tepelcorrectie is erop gericht om de verhoudingen tussen borst, tepel en. Wanneer het tepelhof in verhouding te groot is, kan het worden verkleind. Soms is er sprake van een ingetrokken tepel. Als de tepelhof als te groot wordt ervaren kan deze worden verkleind. De tepel speelt een belangrijke rol in het dagelijkse leven.


Te ver vooruit stekende tepels kunnen chirurgisch verkleind worden. Ik vroeg me is af of het ook mogelijk om zeg maar het gekleurde huid rondom de tepel te verkleinen? Zo ver ik weet heb ik geen gyno, maar in.


Het is ook mogelijk de tepel zelf te verkleinen.

Bij een te ver ingetrokken tepel kan deze als het ware naar buiten gehaald worden. Is er sprake van een te grote tepel dan wordt deze verkleind door het teveel aan huid en klierweefsel weg te nemen. Voor een ingetrokken tepel tot slot worden . Tijdens het consult bepaalt de plastisch chirurg welk deel van de tepel gecorrigeerd. Een te grote tepelhof kan op verschillende manieren verkleind worden. Verder kunnen zowel de lengte, ook wel projectie genoem als de diameter van de tepel zelf worden verkleind.


De diameter van de tepelhof kan ook worden . Volgens mij worden ze alleen kleiner gemaakt als je je borsten laat verkleinen. Maar het lijkt me stug dat je hele grote tepels hebt die niet in . Hier verneemt u alles over de tepelcorrectie en onze knappe resultaten. Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen . Te grote tepels Te grote tepels kunnen makkelijk verkleind worden. Ook een ingetrokken tepel kan een . Tepelhof verkleinen en verhelpen van ingetrokken tepel.


Bij een te ver teruggetrokken tepel kan deze als het ware naar buiten gehaald worden. Het verkleinen van een tepel(hof) of de correctie van een ingetrokken tepel is mogelijk door middel van een operatie onder plaatselijke verdoving.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts