dinsdag 20 maart 2018

Damesslip katoen

Bekijk een ruim assortiment Katoenen slips profiteer van goedkope aanbiedingen. Shop online voor Katoen Damesslip uit een breed aanbod bekende merken en webwinkels in Nederland - alles op één site. Comfortabele Fashionable katoenen lingerie zoals bh's, slips en nachtmode bij Hunkemöller.


Midi model damesslip gemaakt van katoen en elastomeer met badstof kruis voor extra draagcomfort. De slip heeft mooie ingezette kanten stukken. Dames hemd zonder zijnaden, gemaakt van 1 katoen.

De slip is aan de bovenzijde omgezoomd met een tunnelelastiek en de pijpen zijn afgewerkt met . Dit artikel heeft het kwaliteitskeurmerk 'Vertrouwen in textiel' (Öko-tex). Beeren slip Diana Dames slip van 1 katoen Zonder zijnaden en goede pasvorm. Met vervangbaar elastiek en soft afwerking bij de benen.


Damesslip van biologische katoen en elastaan, kleur zwart. Door zijn perfecte pasvorm, geeft de katoenen damesslip veel beweginsvrijheid. Deze nauwsluitende slip is gemaakt van hoogwaardige katoen en elastaan, voor optimaal draagcomfort. De Anni Rolfi Katoen Slip heeft een katoenen .

Online bij Albert Heijn al je boodschappen thuisbezorgd of ophalen. Comazo damesslip biologisch katoen. Onderbroek voor dames bio in verschillende kleuren en maten eco fairtrade. Dames slip van 1 katoen, fijne rib-kwaliteit, heeft een hoge taille en is afgewerkt met een omgezoomde rand met daarin rijgelastiek.


Katoenen damesondergoed van Beeren Bodywear. Deze Racky slip zit bij iedereen goed. Gemaakt van 1 elastisch katoen. Bedekt de hele billen en zit niet te hoog, maar ook niet te laag.


Het kruis is met katoen gevoer voor extra draagcomfort. Home Damesmode Dames lingerie Dames slips Ten Cate highleg slip (2+gratis). Dames slip midi elastisch katoen met luxe kant wit Midi model slip met badstof kruis voor extra draagcomfort.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts