dinsdag 27 maart 2018

Bh met mooie achterkant

Zet je rug goed in de spotlights met mooie backless tops en BH's met een. Hunkemöller heeft verschillende bh accessoires speciaal voor kleding met een blote rug. Shop ze nu gemakkelijk online op Hunkemöller.

Integendeel, we mogen dezer dagen meer laten zien dan ooit. Heb je een mooi halter-exemplaar te pakken of een BH met mooie (subtiele) . Voor dit soort kledingitems is een beha met mooie bandjes aan de achterkant het perfecte accessoire. Laat deze zomer mooie behabandjes .

Deze mooie triangel-bh van kant heeft verstelbare bandjes. Deze bralette heeft een bijzondere voor- en achterkant. Vergelijk mooie bh's uit de ruime nieuwe collectie van o. Kanten beha voor cupmaten D en E met microvezel aan de achterkant. Bij zo'n open rug zie je natuurlijk gelijk je beha. Helemaal hopeloos waar ik een mooie bh kon kopen voor een jurkje met een open rug haha.


Want het ziet er echt stom uit als je bh aan de achterkant uitsteekt haha. Bekijk onze uitgebreide collectie rugloze bh's online. Met een onzichtbare beha zorg je voor support en een geweldige look.

De bh is voorzien van push-upvullingen en geeft een mooie ronding aan je borsten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts