donderdag 22 maart 2018

Bh cupmaten

Meet zelf je BH maat met het cupmaat advies van Annadiva. Bereken hier eenvoudig en snel je bh maat. Bekijk in de tabel hieronder hoe onze maten opgezet zijn shop jouw perfecte bh maat .

De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. De juiste BH heeft de juiste pasvorm en de juiste maat. De bovenwijdte of cupmaat is de omvang van je lichaam op het volste deel van je borsten.


De juiste beha maat berekenen is geen 1 exacte wetenschap.

Dan kan je proberen met dezelfde beha maat en cup maat en kunnen we dit later bijsturen. Ieder merk en model bh is weer anders. Zo kunnen de cups van de ene bh in cupmaat 75C veel groter zijn dan de cup in een ander model.


Lees hier over de verschillen en over de maten in Nederlan Engeland én Europa. Spring naar Wat maakt onze volle cup-bh's zo speciaal? De bandjes: De decoratieve en ondersteunende bandjes van onze grote maten bh's zijn . Onze missie is: exclusieve lingerie voor de kleine bh maat, cup AAA, AA en A. Speciaal voor de kleine bh maten cup AAA, cup AA en cup A. Exlusieve merken als Lula Lu, The Little Bra Company en Voda .

Met de bh-check bepaalt u uw bh maat nauwkeurig of vraag om persoonlijk advies. BH Maten omrekenen doe je eenvoudig en snel via Omrekenen. BH maten van UK, USA, Australië, Frankrijk en Italië omrekenen naar EU.


Een wat grotere cupmaat maar nooit een mooie bh kunnen vinden? In onze uitgebreide collectie bh's met grote cupmaten vind je de meest fashionable items . Ben je op zoek naar een grote cupmaat bh die extra ondersteuning biedt? Kies dan voor een beugel bh van XL4YOU.


De beugel bh biedt extra comfort en is . Grote maten lingerie – sexy lingerie grote maten – grote maat Beenmode. Ulla grote cup body en grote cupmaat BH's tm cup N omvang tot 1cm,cupB,cupC,cupD. BH maten bestaan uit een cijfer en een letter, borstomtrek en cupmaat: BH maten met letter voor omtrek onder de borst en het cijfer voor het .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts