maandag 12 maart 2018

Mini facelift foto's

Info, voor en na foto's prijzen. Permanente gelaatsverjonging door behandeling van kaken en wangen in privékliniek. Mini Lift: Bekijk onze voor en na foto's om een idee te krijgen welke resultaten kunnen behaald worden met een mini lift.

Veel voorkomende namen voor een faceliftbehandeling zijn: S-lift, MACS-lift, mini-lift, halslift, mid-face-lift en neklift. De S-lift en MACS lift zijn een variant op de facelift die minder ingrijpend is. De S-lift (ook wel minilift genoemd) heeft een effect op het hele . Onze specialisten voeren jaarlijks vele facelifts uit en begeleiden je van consult tot nazorg.

Foto's voor en na de behandeling(7). Met een mini facelift behandelen we hamsterwangen en een uitgezakte kaaklijn. Facelift Mini Face lift in de Wellness Kliniek Belgie; plastische, esthetische, cosmetische chirurgie.


Mini facelift (type Macs-lift) (inclusief sedatie); € 4. Macs-lift (inclusief narcose door anesthesist) indien OK-tijd 2. De minst ingrijpende facelift is de S-lift (soms ook mini facelift of minilift genoemd). Daarnaast kan de plastisch chirurg u voor- en na foto's laten zien van zijn .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts