woensdag 17 januari 2018

Marie jo avero string

Marie Jo online kopen serie AVERO ice blue, Toffee, orchidee, deep re paradise. Op zoek naar Marie Jo String Avero ? String uit de Avero serie van Marie Jo.

Deze string is hoog uitgesneden aan de zijkanten, waardoor je benen langer lijken. Avero String in de kleur ivoor van het merk MarieJo. AVERO lingerie collectie toont jouw lichaam op zijn mooist.


Ontdek de combinatie van perfecte pasvorm en vrouwelijke luxe.

Toffee uit de AVERO lingerie collectie toont jouw lichaam op zijn mooist. Hoogwaardige lingerie van Marie Jo koop je bij Esterella. Daarnaast werkt Marie Jo met enkele zeer sterke stayers, zoals Avero. Ook heel mooi: een bh combineren met een jarretellesgordel en een slip of string.


Avero van Marie Jo: kies uit de verschillende modellen bh's, slips, strings, . Wist je dat er meer dan één Avero per minuut over de toonbank gaat?

Marie Jo Avero pakt uit met een originele combinatie van zachte . Speelse string van het merk Marie jo uit de serie Avero die vooraan blikdicht is. Fijne bloemenbroderie siert de taille opzij. Een zacht bandje onder de broderie . De bloemenbroderie siert het midden van de taille, en de billen. Uiterst vrouwelijk en sensueel model . Streelzachte broderie en een discreet blokjesdessin. Jaar na jaar is Avero een Marie Jo-topper.


Mario JO Avero Rio String 0600414. String in de kleuren caffe latte (huid), wit, natuur (ivoor) en Zwart. Verkrijgbaar in de maten tot en met 46.


Artikelnummer leverancier, 0600414 . Mooie en comfortabele string met madeliefjes als detail. Voor vragen kan je bellen naar 0181 .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts