woensdag 24 januari 2018

Borstomvang

Als je een strak shirt of een nauwsluitend pak wilt kopen, dan zal je moeten weten wat je borstomvang is. Meet de maat van je borstomvang onder de borst. Zorg dat de centimeter aan de voor- en achterkant recht zit (een spiegel kan helpen) .

Je neemt een rolcentimeter en vraagt je vriendin of je vrouw of ze even je borstomvang op wil meten terwijl jij je borst en je rug aanspant, een . Bij de eerste methode om het ideale lichaamsgewicht te bepalen wordt gebruik gemaakt van lichaamslengte, borstomvang en geslacht. Maat borstomvang meten voor tuigje. Ik wil graag voor Taiko een tuigje kopen op zooplus, maar ik weet niet precies hoe je de borstomvang .

Borstomvang (cm), Taille (cm), Internationaal, Confectiemaat. Om uw borstomvang te meten, plaatst u het meetlint rond het breedste punt van uw. Voor het meten van de bovenwijdte van uw borstomvang, plaatst u het . Om de juiste maat van de maZter te bepalen moet u eerst de borstomvang en voorborst van uw hond opmeten. Op de illustratie hiernaast ziet u waar u moet . Niet in de woordenlijst van de Taalunie. Bron: Download IATE, European Union, 2017.


Voorbeeldzinnen met `borstomvang`. NL: borstomvang EN: width of the chest.

Staat je antwoord er niet bij of heb . Maten en afmetingen kunnen variëren per fabrikant, merk en vorm. De ordergrootte is een maat voor de lichaamsgrootte in inches. Voor het meten van de bovenwijdte van uw borstomvang plaatst u het . Take the measure tape around the widest point of the chest just under the arm pits. Op die manier krijg je de meest nauwkeurige resultaten.


De borstomvang kun je bijvoorbeeld prima zelf opmeten, echter de handomtrek of de lichaamslengte . Hoe wordt de borstomvang bij de teckel gemeten. Heb ik het goed als ik zeg achter de voorpootjes en dan rondom met. Woordenboek Nederlands Engels: borstomvang.


Uitgebreide vertaling voor borstomvang (Nederlands) in het Engels.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts