donderdag 18 januari 2018

Brazilian ondergoed

Elegante brazilian slips verkrijgbaar in de webshop van Hunkemoller! Brazilians en V-shape modellen in vele kleuren en dessins. Zie jij door het ondergoed de slips ook niet meer?

Verder lijkt de brazilian veel op een hipster en is daar eigenlijk het iets blotere zusje van. Bekijk de mooiste brazilian slips op Fashionchick! Hier vind je een grote collectie van diverse webshops!


De Brazilian is het laatste nieuwe snoepje onder de ondergoed-zon, maar ondertussen blijven ook alle klassiekers het goed doen.

De brazillian kent meerdere namen, deze wordt ook wel Rio Slip of Tai Slip genoemd. We zien de brazillian binnen de lingerie bij ieder mode huis terugkomen, . Je benen lijken er langer door, je billen vormen er beter bij en ziet er zeker sexy uit. Hier een grote collectie Brazilians. Ik overweeg heel serieus om een brazilian wax te nemen en heb al met.


Ga voor een schitterend lingerie setje samen met een string, hipster, brazilian, slip, stringboxer of boxershort. Wilt u meer weten over de boxershort dan wordt u . Groothandel Braziliaanse cut ondergoed uit Chinese Braziliaanse cut ondergoed Groothandelaars Repertorium. Je kan Online Groothandel braziliaanse cut .

Bekijk de categorie lingerie en nachtmode op hema. En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts