woensdag 17 januari 2018

Corrigerend jurkje

Corrigerende jurken en onderjurken, je lichaam en buik in vorm en het maakt je slanker. Wie kent niet dat gevoel dat je je soms nét even wat beter wilt voelen in dat strakke jurkje of die nieuwe broek? Zo zal een nauwzittende jurk of rok bepaalde gedeeltes van het lichaam accentueren.

Het juiste corrigerend ondergoed is de oplossing voor onder een jurkje, jeans of t-shirt waaronder je slanker wilt lijken! Corrigerend ondergoed is absoluut niet . Net iets meer zelfverzekerheid nodig voor dat ene jurkje? Wij laten zien dat Shapewear helemaal niet .

Corrigerende jurk van het merk MAGIC Bodyfashion. Deze naadloze jurk is uitgevoerd in een micro kwaliteit en is aan de binnenkant voorzien van een . Triumph Perfect Sensation corrigerende jurk. MAGIC Bodyfashion corrigerende jurk met push up. Dames corrigerende onderjurk - bpc bonprix collection. Corrigerend onderjurkje Slimmer van 'Sans Complexe'.


Corrigerende jurk Miss Perfect huidkleur. Slankere heupen, Kies een corrigerend broekje, body of jurk. Draag deze shapewear om er geweldig uit te zien in die strakke broek of dat leuke jurkje.

Corrigerend jurkje basic met verstelbare bandjes die een goede correctie geeft aan de buik taille en bovenbenen. Het gedeelte bij de borsten is vrij van stof om . Ook corrigerende body koop je bij Livera Bezoek onze webshop en bekijk het. Figuurcorrigerend jurkje vormt de buik, taille, heupen en billen, waardoor je . Het voordeel van de onderjurk is dat deze én corrigeert én te dragen is met je eigen bh.


De corrigerende delen in de stof zorgen voor een mooie slanke taille, . Toen ik weer eens in de concept was zei de verkoopster dat je onder dergelijke jurkjes bijna altijd corrigerend ondergoed dient te dragen om . Mysterieus, sexy, sterk: Zwart is alles in één. Figuurcorrigerend jurkje met sierlijke schouderbandjes met een frivool strikje. Corrigerend jurkje PrimaDonna Couture bij Lingerie Donna Gratis verzending!


Maten, B(FR. B85), B(FR. B90), B(FR. B95), B(FR. B100), B(FR. B105) . Corrigerend jurkje (PrimaDonna Twist Lingerie Poupoupidou).


Dit shapewear-jurkje heeft alles wat je van figuurcorrigerende lingerie verwacht: naadloos dus . Prachtige shapewear ondermode: een onderjurk, rok of corrigerende jurk. Van zacht materiaal met een comfortabele pasvorm die oneffenheden corrigeert. Twin Shaper Corrigerend Jurkje Julie 3689.


Corrigerende Jurkje Sottoveste Modellante CA396L Sensi Ondergoed.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts