vrijdag 26 januari 2018

Bh 75c

Bij Triumph zijn we er meer dan trots op dat we buitengewone lingerie ontwerpen. We luisteren al meer dan 1jaar naar wat vrouwen wensen en we blijven . De omvang is te klein en de cup is te groot.

Kies de omvang maat groter, kies de cup een maat kleiner. Vind hier een overzicht van alle Hunkemöller bh's in maat C75! Bezoek Hunkemöller voor je juiste bh maat.


Je hebt de verkeerde maat bh aan, laat je niet opmeten, passen is weten.

Want als 75C mij niet past qua cup dan is 75B vaak ook niet goed. De Engelse merken die wij in het assortiment hebben, hebben een andere maatvoering als wij in Nederland hebben. Dus bij een 75C zat de cup goe maar de bh was te wijd.


Triumph Push up beha (Maat 75C) Sexy Angel. Simone Perele Beha (Maat 75C) Joy. Ieder merk en model bh is weer anders. Zo kunnen de cups van de ene bh in cupmaat 75C veel groter zijn dan de cup in een ander model.


Een 85A bh is qua cup net zo groot als een 80B en een 75C, de omvang is alleen wel een stuk . Heb gisteren bij de Hunkemuller een bh gekocht met doorzichtige bandjes.

Nou draag ik normaal altijd 75C maar . Sport bh's koop je eenvoudig online bij bol. Sexy BH's koop je eenvoudig online bij bol. Zit de beha op de qua omvang nog lekker dan hou je dezelfde omvangmaat (vb. 80).


Zit de beha te strak of draag je deze op een van de laatste haakjes, koop . Je kan je BH-maat zelf thuis opmeten met een rolmaat. Stel je hebt een 75C, maar de onderwijdte is te krap en de cup is gewoon goed. HEMA heeft voor alle vrouwen de perfecte bh en houdt rekening met verschillende wensen. Of je nu een voorgevormde padde een non-padded of . BH Lingerie maat s-xxl voor kleine prijzen.


Een brede keus artikelen te bestellen op Kiabi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts