donderdag 9 november 2017

Tepelreconstructie foto's

Voor veel patiënten is een borstreconstructie pas af als een tepel en een tepelhof zijn toegevoegd. Bekijk onze website voor meer informatie. Overigens is de tepelreconstructie kleurloos en heb je daarna de keuze.

Is er iemand van jullie die me foto's zou willen laten zien om de keus . Tepelreconstructie met behulp van een stukje verplaatste huid van de. Reconstructie van tepel en tepelhof van de linkerborst (rechts op de foto). Afgelopen donderdag was de grote dag van het puntje op de i.

Foto's van resultaten van borstreconstructies. Secundaire diep reconstructie rechtsvoor en na tepelreconstructie en tatoeage. Foto's 3c en 3d: Dubbelzijdige primaire reconstructie met een 'DIEP'.


Voor alle ingrepen geldt dat er ook een tepelreconstructie. Zou je graag een tepelreconstructie willen na een noodzakelijke operatie aan je borsten? Er worden ook foto's genomen, om met het resultaat te kunnen vergelijken.


Bent u niet tevreden over uw tepels of heeft u een borstamputatie ondergaan? Een tepelreconstructie door middel van het tatoeëren van een tepel is een goede oplossing. Samen met de tatoeëerder kiest u het kleurpigment, formaat en .

Tepelreconstructie tepelhofreconstructie. Elk probleem vereist een individuele aanpak. De chirurg bespreekt met u de mogelijkheden en informeert u over het . Tepel reconstructie door Sally Roelofs. Op de foto hierboven is het fantastische resultaat te zien.


Natuurlijk wordt het niet meer als . Alle teksten en foto's zijn auteursrechtelijk beschermd . Borstkanker komt helaas bij op de vrouwen voor. In veel gevallen vindt er een borstamputatie plaats waardoor ook de tepel en tepelhof . Samen keken we naar haar foto's van voor de operatie en van erna en het was. De laatste etappe was 'de kers op de taart', namelijk de tepelreconstructie en . Tepel reconstructie Beauty Praktijk Alma Boerland.


Bij kleinere borsten, die gemakkelijker na te maken zijn volstaat soms gewoon een tepelreconstructie. Dit kan onder lokale verdoving gebeuren en duurt .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts