vrijdag 3 november 2017

Cursus lingerie

Deze opleiding is bedoeld voor mensen die graag lingerie willen leren maken. Voor dames die zichzelf eens iets heel erg moois en bijzonders willen schenken. Lijkt het u leuk om Lingerie te leren naaien?

Workshop Zelf Lingerie Maken Amsterdam, vrijdags onder deskundige begeleiding een slip en een bh vervaardigen. Je eigen lingerie maken ook jij kan dat. Cursus pakketten: Praktijkles Tekenen en Maken: Lingerie Cursus info 20-20La Lopez. Basis ondermode: a) Vanuit het boek Lingerie .

Op deze website vind je allerhande informatie over het zelf maken van lingerie: van adressen voor cursussen en workshops, tot websites en winkels voor de . Tekenen en naaien van een basis BH op uw eigen maten. Zaterdag mei en vervolg dag zaterdag mei 2017. Deze cursus gaat dieper in op het tekenen en . Lijkt het jou ook zo leuk om je eigen lingerie te naaien?


Bijvoorbeeld omdat er in de winkel net niet jouw smaak te vinden is of je problemen . Tevens biedt Lingerie op Maat cursussen en workshops lingerienaaien voor zowel gevorderden als beginners. Modevak, textielwarenkennis, opleiding en .

Tijdens de cursus lingerie en badkleding worden zes kledingstukken gemaakt; twee slips of stringslips, twee (beugel)beha's, een body (met of zonder cups) of .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts